понеділок, 22 січня 2018 р.

Cемінар-практикум «Соціально-психологічний супровід учасників навчально - виховного процесу в призмі концепції Нової української школи»

8 листопада 2017 року на базі Кам’янець-Подільського навчально- виховного комплексу № 3 відбувся семінар-практикум «Соціально-психологічний супровід учасників навчально - виховного процесу в призмі концепції Нової української школи».
У роботі семінару брали участь  методист-психолог науково-методичного центру міського управління освіти і науки Доложевська О.Ю. та соціальні педагоги закладів освіти міста.  У сучасному закладі освіти психологічна служба є важливою складовою навчально-виховного процесу, яка забезпечує ефективну взаємодію всіх його учасників: адміністрації, педагогічних працівників, здобувачів освіти та батьків, створюючи комфортні психологічні умови, які  сприяють розвитку індивідуальних здібностей здобувачів освіти та їхньому особистісному зростанню. Розглянувши теоретичні питання реформування середньої освіти за концепцією Нової української школи, учасники семінару продовжили роботу у практичному блоці, в який було включено ранкові зустрічі, що є невід’ємною складовою Нової української школи.