неділю, 9 квітня 2017 р.


Семінар практичних психологів ДНЗ

22 березня 2017 року в дошкільному навчальному закладі №2 «Гномик» (завідувач Сопільник Б.В.) відбувся семінар для практичних психологів міста на тему: «Вплив шкідливих звичок батьків на здоров’я та психічний розвиток дітей».
Непоправної шкоди завдають дітям батьки, які курять і вживають алкогольні напої. Це створює, з одного боку, вкрай несприятливі умови для морального виховання та психічного розвитку дітей, з другого – призводить до їх раннього прилучення до куріння і вживання алкогольних напоїв, що, в свою чергу, впливає на формування особистості та її подальше життя. Про те, як запобігти цьому, ознайомила у своїй доповіді практичний психолог дошкільного закладу Полуніна Н.В.
В практичній частині семінару були надані рекомендації, практичні поради та комплекс вправ за допомогою яких можна виявити знання батьків про згубні звички, які впливають на здоров’я дітей.  Розроблені пам’ятки та рекомендації для педагогів, які допоможуть у профілактичній роботі з педагогічними працівниками та батьками.